Afbudsrejser til Tenerife, De Kanariske Øer

LufthavneVarighedMax. prisHotelFerietypeRejseformBrowserSortér efter
+
Tidligste afrejsedatoSeneste afrejsedatoLandeRejsemål
+
+

Som en følge af udbruddet af Coronavirus har Udenrigsministeriet besluttet at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med mandag den 13. april.
Det betyder, at de danske rejseselskaber indstiller alle rejser fra Danmark indtil denne dato.
Der er derfor ingen rejser før tidligst den 14. april. Vi beklager!

SelskabLufthavnAfrejseLandDestinationHotelDgPris
Bravo ToursKastrup18/04Kanariske ØerCosta Adeje, TenerifeGuayarmina Princess76.987,-4½ stjerner +
Bravo ToursKastrup18/04Kanariske ØerPlaya de las Americas, TenerifeLejligheder Las Floritas74.533,-2½ stjerner +
Bravo ToursKastrup18/04Kanariske ØerPuerto de la Cruz, TenerifeHotel Diamante Suites74.866,-4 stjerner +
Bravo ToursKastrup18/04Kanariske ØerCosta Adeje, TenerifeMalibu Park105.487,-3 stjerner +
Bravo ToursKastrup18/04Kanariske ØerLos Cristianos, TenerifeComodoro105.328,-3 stjerner +
Bravo ToursKastrup18/04Kanariske ØerPlaya de las Americas, TenerifeLejligheder Las Floritas105.233,-2½ stjerner +
Bravo ToursKastrup18/04Kanariske ØerPuerto de la Cruz, TenerifeHotel Diamante Suites105.710,-4 stjerner +
Bravo ToursKastrup18/04Kanariske ØerCosta Adeje, TenerifeHovima Santa Maria149.062,-3 stjerner +
Bravo ToursKastrup18/04Kanariske ØerLos Cristianos, TenerifeComodoro146.992,-3 stjerner +
Bravo ToursKastrup18/04Kanariske ØerPlaya de las Americas, TenerifeMarola Parkos147.663,-3 stjerner +Brug vores søgemaskine til at finde billige restpladser og få et samlet overblik over alle de afbestillingsrejser, afbudsrejser og tilbudsrejser, som rejseselskaberne har til salg her og nu. Lige nu kan du søge blandt 5.456 rejser.Alle priser er, med mindre andet er angivet, opgivet pr. person når 2 personer rejser sammen. Rejser du alene, eller er i flere end to som rejser sammen, vil prisen pr. person typisk ændre sig. Bemærk at der, ud over prisen på den viste rejse, også kan komme tillæg til f.eks. visum, olieprisstigninger, turistskat, flytillæg, transfer, bagage samt mad og drikke ombord på flyet. Størrelen af de enkelte tillæg fremgår på de enkelte rejseselskabers hjemmesider.
AfbudsGuide.dk stiller søgemaskinen gratis til rådighed. Vi sælger ikke selv rejser. Priserne her på siden er derfor præcis de samme, som på rejsesselskabernes egne hjemmesider.
Bemærk dog at AfbudsGuide.dk er en kommerciel hjemmeside, som drives med henblik på indtjening fra annonce-visning og kommission ved salg af rejser, samt at udbudet af rejser, der vises på hjemmesiden, ikke er fuldstændigt dækkende for det samlede udbud af alle rejser der findes på det danske marked eller hos de enkelte rejseselskaber.

AfbudsGuide.dk præsenterer udelukkende de oplysninger, vi modtager fra de forskellige rejsesselskaber.
Vi påtager os intet ansvar for rigtigheden af disse oplysninger, ligesom vi tager forbehold for eventuelle fejl og mangler. Bemærk endvidere at rejserne kan blive udsolgt eller ændret mellem opdateringer i vores database.
Klager over de enkelte rejser, priser, antal af ledige pladser m.v. bedes rettet til det pågældende rejsesselskab, som udbyder rejsen.

En afbudsrejse med 'uspecificeret' hotel betyder, at man ikke på forhånd ved, hvilket hotel man kommer til at bo på. Ofte får man først hotellets navn at vide, når man er ankommet til destinationen.

Hvis de viste afbudsrejser og tilbudsrejser både omfatter hotel og fly vil de typisk være omfattet af Pakkerejseloven og dermed dækket af Rejsegarantifonden. Læs mere på de enkelte rejseselskabers hjemmesider.