Om AfbudsGuide.dk

AfbudsGuide.dk er en uafhængig søgemaskine, som på en nem og overskuelig måde samler og præsenterer afbudsrejser fra alle de største rejseselskaber i Danmark.

AfbudsGuide.dk sælger ikke selv rejser. Vi indhenter udelukkende oplysninger om de enkelte rejser fra rejsesselskabernes egne hjemmesider. Disse oplysninger præsenterer vi derefter så objektivt og neutralt som muligt, for at hjælpe vores brugere til at sammenligne og finde de absolut bedste tilbud på afbudsrejser, afbestillingsrejser og tilbudsrejser.

Bemærk dog at AfbudsGuide.dk er en kommerciel hjemmeside, som drives med henblik på indtjening fra annonce-visning og kommission ved salg af rejser, samt at udbudet af rejser, der vises på hjemmesiden, ikke kan siges at være fuldstændigt dækkende for det samlede udbud af rejser der findes på det danske marked.

AfbudsGuide.dk præsenterer udelukkende de oplysninger, vi modtager fra de forskellige rejsesselskaber. Vi påtager os intet ansvar for rigtigheden af disse oplysninger, ligesom vi tager forbehold for eventuelle fejl og mangler. Bemærk endvidere at rejserne kan blive udsolgt eller ændret mellem opdateringer i vores database.
Klager over de enkelte rejser, priser, antal af ledige pladser m.v. bedes rettet til det pågældende rejsesselskab, som udbyder rejsen. Rejser som inkluderer både hotel og fly vil ofte være omfattet af Pakkerejseloven og dermed dækket af Rejsegarantifonden. Læs mere på de enkelte rejseselskabers hjemmesider.


Sitet drives af:
XL MediaPartner
Anthoupoleos Avenue 30
2301 Nicosia
Cypern


Har du spørgsmål, ris eller ros er du velkommen til at kontakte os på
info(snabel a)afbudsguide(punktum)dk