De mest populære rejsemål

Bulgarien

Bulgarien er på rekordtid blevet et af danskernes mest populære rejsemål. Her finder man kilometerlange sandstrande langs Sortehavets kyst, spændende seværdigheder, et behageligt klima og masser af muligheder for at holde en aktiv ferie.
Afbudsrejser til Bulgarien

Golden Sands

Golden Sands er Bulgariens måske bedste ferieby! Den børnevenlige og lavvandede strand er flere kilometer lang med det fineste bløde, hvide sand.
Afbudsrejser til Golden Sands

Sunny Beach

Sunny Beach er Bulgariens største charterferie-destination. Her er der hvide sandstrande, et behageligt klima, en smuk natur, et pulserende natteliv og rigtig gode muligheder for at holde en aktiv ferie.
Afbudsrejser til Sunny Beach

Cypern

Cypern ligger i det østlige Middelhav syd for Tyrkiet, hvor man kan tage på stranden og bade langt ind i november måned. De vigtigste turist-destinationer er Pafos på vestkysten med den smukke badestrand ved Coral Bay og romerske ruiner, samt Fig Tree Bay, også kaldet Protaras, som er et stille familievenligt område kun 20 minutters bustur fra festbyen Ayia Napa.
Besøg også det tyrkisk besatte Nordcypern i den delte hovedstad Nicosia, hvor man pludselig befinder sig i Mellemøsten med bazar-områder, moskeer og vandpibe-caféer.
Afbudsrejser til Cypern

De Kanariske Øer

Det behagelige klima året rundt, de mange smukke sandstrande samt den flotte natur gør De Kanariske Øer til et af danskernes mest populære rejse rejsemål både sommer og vinter.
Afbudsrejser til De Kanariske Øer

Fuerteventura

Fuerteventura har et subtropisk ørkenklima med mere end 100 km sandstrande. Den nordlige del af øen med den smukke by Corralejo og kilometer efter kilometer af hvide sandklitter tilbyder en aktiv ferie med surfing og natteliv. Mens den sydlige del af øen tilbyder nogle mere stille ferieområder med fokus på wellness og afslapning.
Afbudsrejser til Fuerteventura

Gran Canaria

Gran Canaria har alt hvad hjertet kan begære: Sommertemperaturer hele året, gode sandstrande, en storslået natur og spændende seværdigheder.
Afbudsrejser til Gran Canaria

Lanzerote

Lanzerote er måske ikke så kendt af danske turister som de andre Kanariske Øer, men Lanzerote har meget at byde på. Her skinner solen næsten året rundt, og der der kun 18 regnvejrsdage om året -perfekt til udendørs aktiviteter. Tag f.eks. til en af de mange gyldne sandstrande eller udforsk øens spektakulære månelandskab med dets mange vulkanske kratere og grotter.
Afbudsrejser til Lanzerote

Tenerife

Tenerife er nok den smukkeste af de Kanariske Øer med en fantastisk natur, fine hvide sandstrande, spændende seværdigheder og 21-28 grader året rundt.
Afbudsrejser til Tenerife

Dubai

Dubai er det største rejsemål på den arabiske halvø: Med sine hvide sandstrande, de fantastiske muligheder for shopping, topmoderne luksushoteller, den endeløse ørken og gode restauranter med kulinariske oplevelser fra hele verden er Dubai en moderne udgave af 1001 Nats Eventyr.
Afbudsrejser til Dubai

Egypten

Det varme ørkensand, den bagende sol, historiske mindesmærker og det krystalklare vand med dykkeroplevelser i verdensklasse, gør Egypten til et af danskernes mest foretrukne charter-rejsemål i vinterhalvåret.
Afbudsrejser til Egypten

Hurghada

Hurghada ved det Røde Hav i Egypten er især kendt for sine gode sandstrande, det behagelige klima året rundt samt det varme, rene vand med de flotte koralrev.
Afbudsrejser til Hurghada

Sharm el-Sheikh

Sharm el-Sheikh er et smukt beliggende og fantastisk rejsemål med masser af muligheder for strandliv, dykning, vandsport, shopping, udflugter, samt fest og farver.
Afbudsrejser til Sharm el-Sheikh

Grækenland

Grækenland er et af de klassiske rejsemål. Her finder du et behageligt klima, blændende solskin, det turkisblå, fortryllende Middelhav og masser af børnevenlige strande.
Afbudsrejser til Grækenland

Kreta

Det varme middelhavsklima, den strålende sol, fantastiske seværdigheder, det krystalklare vand, romantiske strande og en storslået natur. Kreta har det hele!
Afbudsrejser til Kreta

Rhodos

Rhodos er en af de mest populære græske ferieøer. De vilde bjerge, dejlige strande og smukke byer tiltrækker hvert år mange turister fra hele verden. Besøg især middelalderbyen i Rhodos By, som er på UNESCO's Verdensarvsliste, eller byen Lindos med dens smukke hvide huse og smalle gader på bjergskråningen med udsigt over Det Ægæiske Hav.
Afbudsrejser til Rhodos

Zakynthos

Zakynthos er en af de smukkeste græske øer. Den ligger som den sydligste af øerne i Det Ioniske Hav, og kan tilbyde en fantastisk natur, pittoreske bjerglandsbyer og magiske strande med det fineste hvide sand.
Afbudsrejser til Zakynthos

Malta

Malta er en lille øgruppe syd for Italien som hvert år tiltrækker mange danske turister. Øerne har mere end 300 dage med solskin om året og tilbyder mange gode sandstrande og et krystalklart badevand. Hovedstaden Valetta og den lille by Mdina har mange smukke bygninger, som vidner om Maltas spændende historie.
Afbudsrejser til Malta

Portugal

Portugal er ved at blive en af danskernes nye foretrukne feriedestinationer. Her finder man venlige mennesker, en smuk natur, et varmt og behageligt klima, dejlige strande, samt gode muligheder for at dyrke både golf og vandsport.
Afbudsrejser til Portugal

Algarve

Algarve er Portugals mest populære ferieområde. Her, i den sydligste del af Portugal, er der kilometerlange og smukke sandstrande, fantastiske golfbaner, et spektakulært bjerglandskab med mange kønne landsbyer samt et pulserende natteliv.
Afbudsrejser til Algarve

Lissabon

Lissabon er Portugals smukke hovedstad. Besøg borgen med en fantastisk udsigt over byen, udforsk den gamle by med de ikoniske sporvogne, eller nyd livet ved de maleriske gyldne sandstrande i Estoril og Cascais.
Afbudsrejser til Lissabon

Madeira

Øen Madeira i Atlanterhavet ud for Portugals kyst beskrives ofte som øen med det evige forår. Her er klimaet mildt og luften frisk hele året rundt. Her kan man opleveer skovklædte bjerge, dybe kløfter, lækre strande og den idyliske gamle bydel i hovedbyen Funchal.
Afbudsrejser til Madeira

Spanien

Spanien byder på oplevelser for enhver smag: smukke sandstrande, spændende storbyer, en fantastisk natur, historiske seværdigheder, muséer i verdensklasse og et dejligt klima.
Afbudsrejser til Spanien

Costa del Sol

Med over 300 solskinsdage omåret, førsteklasses strande, en afslappet atmosfære og et pulserende natteliv er Costa del Sol et af de mest velbesøgte og populære ferieområder i hele Europa. Costa del Sol er kendt for at være det bedste golf-område i Spanien, ligesom der også er mulighed for at tage på spændende udflugter til eksempelvis paladset Alhambra eller den tidligere muslimske hovedby Cordoba.
Afbudsrejser til Costa del Sol

Mallorca

Mallorca er Middelhavets smukkeste ferieø! Her finder du et behageligt klima, kilometerlange og vidunderlige sandstrande, overvældende naturoplevelser, fantastiske seværdigheder og masser af muligheder for at holde en aktiv ferie.
Afbudsrejser til Mallorca

Thailand

En overvældende og eksotisk natur, dejlige hvide sandstrande med krystalklart vand, lækker mad til utroligt lave priser, smukke arkitektoniske mesterværker og et varmt klima året rundt gør Thailand til danskernes mest populære rejsemål i Asien.
Afbudsrejser til Thailand

Phuket

Tropiske hvide sandstrande med krystalklart vand og svajende palmer, en smuk og frodig natur, eksotisk mad og et hektisk natteliv gør Phuket til danskernes foretrukne feriedestination i Thailand.
Afbudsrejser til Phuket

Tyrkiet

Fantastiske gyldne sandstrande ved det turkisblå Middelhav, historiske mindesmærker, lækker mad, shopping til lave priser og en uimodståelig gæstfrihed gør, at Tyrkiet hvert år tiltrækker langt over 100.000 danske turister.
Afbudsrejser til Tyrkiet

Alanya

Alanya er Tyrkiets største feriemål med kilometerlange sandstrande og masser af muligheder for at holde en aktiv ferie med udflugter, vandsport, shopping og natteliv.
Afbudsrejser til Alanya