De mest populære rejsemål

Bulgarien

Bulgarien er på rekordtid blevet et af danskernes mest populære rejsemål. Her finder man kilometerlange sandstrande langs Sortehavets kyst, spændende seværdigheder, et behageligt klima og masser af muligheder for at holde en aktiv ferie.
Afbudsrejser til Bulgarien

Golden Sands

Golden Sands er Bulgariens måske bedste ferieby! Den børnevenlige og lavvandede strand er flere kilometer lang med det fineste bløde, hvide sand.
Afbudsrejser til Golden Sands

Sunny Beach

Sunny Beach er Bulgariens største charterferie-destination. Her er der hvide sandstrande, et behageligt klima, en smuk natur, et pulserende natteliv og rigtig gode muligheder for at holde en aktiv ferie.
Afbudsrejser til Sunny Beach

De Kanariske Øer

Det behagelige klima året rundt, de mange smukke sandstrande samt den flotte natur gør De Kanariske Øer til et af danskernes mest populære rejse rejsemål både sommer og vinter.
Afbudsrejser til De Kanariske Øer

Gran Canaria

Gran Canaria har alt hvad hjertet kan begære: Sommertemperaturer hele året, gode sandstrande, en storslået natur og spændende seværdigheder.
Afbudsrejser til Gran Canaria

Tenerife

Tenerife er nok den smukkeste af de Kanariske Øer med en fantastisk natur, fine hvide sandstrande, spændende seværdigheder og 21-28 grader året rundt.
Afbudsrejser til Tenerife

Dubai

Dubai er det største rejsemål på den arabiske halvø: Med sine hvide sandstrande, de fantastiske muligheder for shopping, topmoderne luksushoteller, den endeløse ørken og gode restauranter med kulinariske oplevelser fra hele verden er Dubai en moderne udgave af 1001 Nats Eventyr.
Afbudsrejser til Dubai

Egypten

Det varme ørkensand, den bagende sol, historiske mindesmærker og det krystalklare vand med dykkeroplevelser i verdensklasse, gør Egypten til et af danskernes mest foretrukne charter-rejsemål i vinterhalvåret.
Afbudsrejser til Egypten

Hurghada

Hurghada ved det Røde Hav i Egypten er især kendt for sine gode sandstrande, det behagelige klima året rundt samt det varme, rene vand med de flotte koralrev.
Afbudsrejser til Hurghada

Sharm el-Sheikh

Sharm el-Sheikh er et smukt beliggende og fantastisk rejsemål med masser af muligheder for strandliv, dykning, vandsport, shopping, udflugter, samt fest og farver.
Afbudsrejser til Sharm el-Sheikh

Grækenland

Grækenland er et af de klassiske rejsemål. Her finder du et behageligt klima, blændende solskin, det turkisblå, fortryllende Middelhav og masser af børnevenlige strande.
Afbudsrejser til Grækenland

Kreta

Det varme middelhavsklima, den strålende sol, fantastiske seværdigheder, det krystalklare vand, romantiske strande og en storslået natur. Kreta har det hele!
Afbudsrejser til Kreta

Spanien

Spanien byder på oplevelser for enhver smag: smukke sandstrande, spændende storbyer, en fantastisk natur, historiske seværdigheder, muséer i verdensklasse og et dejligt klima.
Afbudsrejser til Spanien

Mallorca

Mallorca er Middelhavets smukkeste ferieø! Her finder du et behageligt klima, kilometerlange og vidunderlige sandstrande, overvældende naturoplevelser, fantastiske seværdigheder og masser af muligheder for at holde en aktiv ferie.
Afbudsrejser til Mallorca

Thailand

En overvældende og eksotisk natur, dejlige hvide sandstrande med krystalklart vand, lækker mad til utroligt lave priser, smukke arkitektoniske mesterværker og et varmt klima året rundt gør Thailand til danskernes mest populære rejsemål i Asien.
Afbudsrejser til Thailand

Phuket

Tropiske hvide sandstrande med krystalklart vand og svajende palmer, en smuk og frodig natur, eksotisk mad og et hektisk natteliv gør Phuket til danskernes foretrukne feriedestination i Thailand.
Afbudsrejser til Phuket

Tyrkiet

Fantastiske gyldne sandstrande ved det turkisblå Middelhav, historiske mindesmærker, lækker mad, shopping til lave priser og en uimodståelig gæstfrihed gør, at Tyrkiet hvert år tiltrækker langt over 100.000 danske turister.
Afbudsrejser til Tyrkiet

Alanya

Alanya er Tyrkiets største feriemål med kilometerlange sandstrande og masser af muligheder for at holde en aktiv ferie med udflugter, vandsport, shopping og natteliv.
Afbudsrejser til Alanya