Bulgarien Guide: Rejseguide til Bulgarien.

Bulgarien er på rekordtid blevet et af danskernes mest populære rejsemål. Her finder man en storslået og smuk natur, kilometerlange sandstrande, spændende seværdigheder og et behageligt klima.
De største turistatraktioner i Bulgarien er: Nogle af Europas bedste og mest børnevenlige sandstrande, Aleksander Nevski katedralen i Sofia, billige skiområder som Bansko og Pamporovo, smukke naturoplevelser i de nationale naturparker samt Rila klostret i den sydvestlige del af landet.

Fakta om Bulgarien

Bulgarien er med i EU, og der kræves ikke visum for danske statsborgere på ophold kortere end 90 dage. Det anbefales at passet er gyldigt 3 måneder ud over opholdet. Se visum­reglerne for Bulgarien på udenrigsministeriets hjemmeside.

Den officielle valuta er den bulgarske Leva. 1 Leva svarer til 3,8 kroner.

Tidsforskel: Bulgarien er 1 time foran Danmark. Man skal altså stille sit ur 1 time frem ved ankomsten. Klokken er lige nu ­ i Bulgarien.

Bulgarien har omkring 7,5 millioner indbyggere, og er ca. 2,5 gange større som Danmark. Sofia med 1,3 millioner indbyggere er hovedstaden i Bulgarien. Læs mere hos Bulgariens Turistbureau.

Flyvetid fra Kastrup: ca. 3 timer.

Bulgarien har et behageligt klima med en sommer, der strækker sig langt ind i oktober måned. Vejret i vinter­månederne er derimod koldt med store mængder sne i bjergene ved de store skisportsteder. Se vejrudsigten for de nærmeste dage, og læs mere om vejret i Bulgarien året rundt.

De billigste afbudsrejser til Bulgarien koster sjældent mere end 2.500,- pr. person.
Brug vores søgemaskine til at få et overblik over alle udbudte afbudsrejser.