Dubai Guide: Rejseguide til Dubai.

Med sine hvide sandstrande, de fantastiske shoppingcentre, topmoderne luksushoteller, den endeløse ørken og gode restauranter med kulinariske oplevelser fra hele verden er Dubai en moderne udgave af 1001 Nats Eventyr.
De største turistatraktioner i Dubai er: Burj Khalifa -verdens højeste bygning på 828 meter, Dubai Mall -verdens næststørste storcenter med mere end 1.000 forskellige butikker, Jeep-safari i Rub al Khali ørkenen, det indendørs skiområde i Mall of the Emirates samt flere luksuriøse 18-hullers golfbaner.

Fakta om Dubai

Der kræves visum for at komme ind i Dubai. Det fås uden problemer ved ankomsten. Dit pas skal desuden være gyldigt i 6 måneder udover opholdet. Se visum­reglerne for De Forenede Emirater på udenrigsministeriets hjemmeside.

Den officielle valuta kaldes dirham, som igen deles op i fils. Der går 100 fils på en dirham. 1 dirham svarer til ca. 1,8 kroner.

Tidsforskel: Dubai er 3 timer foran Danmark om vinteren og 2 timer foran når vi har sommertid. Man skal altså stille sit ur henholdsvis 2 eller 3 timer frem ved ankomsten. Klokken er lige nu ­ i Dubai.

Emiratet Dubai er med sine ca. 1,7 millioner indbyggere det næststørste emirat i De Forenede Arabiske Emirater. Dubai City er den største by i både Dubai og i De Forenede Emirater. Læs mere hos Dubais Turistbureau.

Flyvetid fra Kastrup: ca. 6 timer og 30 minutter.

Dubais klima er varmt og tørt: Om sommeren ligger temperaturen omkring 35-40 grader. Forår og efterår er det typisk 25-30 grader varmt, mens det er 20-25 grader varmt om vinteren. Se vejrudsigten for de nærmeste dage og læs mere om vejret i Dubai året rundt.

De billigste afbudsrejser til Dubai koster sjældent mere end 4.500,- pr. person.
Brug vores søgemaskine til at få et overblik over alle udbudte afbudsrejser.