Grækenland Guide: Rejseguide til Grækenland.

Grækenland er et af de klassiske rejsemål. Med et behageligt klima, blændende solskin, det turkisblå, fortryllende Middelhav og masser af børnevenlige strande er landet et af danskernes absolut mest populære rejsemål.
De største turistatraktioner i Grækenland er: Akropolis i Athen, Samaria-kløften og Knossos på Kreta, samt selvfølgelig de mere end 227 forskellige beboede øer med hver deres særlige stemning og kultur.

Fakta om Grækenland

Grækenland er med i EU og der kræves ikke visum for danske statsborgere på ophold kortere end 90 dage. Passet skal medbringes og være gyldigt under opholdet.

Den officielle valuta er euroen. 1 euro svarer til 7,43 kroner.

Tidsforskel: Grækenland er 1 time foran Danmark. Man skal altså stille sit ur 1 time frem ved ankomsten. Klokken er lige nu ­ i Grækenland.

Grækenland har omkring 11 millioner indbyggere og er ca. 3 gange større som Danmark. Athen med 3 millioner indbyggere er hovedstaden i Grækenland. Læs mere hos Grækenlands Turistbureau.

Flyvetid fra Kastrup: 3 til 3,5 timer.

Grækenland har typisk middelhavsklima, med milde og våde vintre samt varme og tørre somre. Temperaturerne om sommeren ligger omkring 30 grader, mens det er omkring 20-25 grader varmt om foråret og efteråret. Se vejrudsigten for de nærmeste dage og læs mere om vejret i Grækenland året rundt.

Lige nu kan afbudsrejser til Grækenland fås fra 2.399,- pr. person.
Se alle de udbudte afbudsrejser til Grækenland.