Mallorca Guide: Rejseguide til Mallorca.

Mallorca er Middelhavets smukkeste ferieø! Her finder du et behageligt klima, kilometerlange og vidunderlige sandstrande, overvældende naturoplevelser, fantastiske seværdigheder og masser af muligheder for at holde en aktiv ferie.
De største turistatraktioner på Mallorca er: Bellver borgen bygget i starten af 1300-tallet, La Seu katedralen, samt Almudaina paladset -den spanske kongefamilies sommerresidens.

Fakta om Mallorca

Spanien og dermed Mallorca er med i EU og der kræves ikke visum for danske statsborgere på ophold kortere end 90 dage. Passet skal medbringes og være gyldigt under opholdet.

Den officielle valuta er euroen. 1 euro svarer til 7,44 kroner.

Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Spanien. Klokken er lige nu ­ på Mallorca.

Mallorca har 850.000 indbyggere, hvoraf de ca. 400.000 bor i den største by Palma de Mallorca. Øen er lidt større end Fyn. Læs mere hos Spaniens Turistbureau.

Flyvetid fra Kastrup: ca. 2 timer og 55 minutter.

Mallorca har et typisk Middelhavsklima med varme somre og milde vintre. Temperaturerne i sommerhalvåret ligger på 25-30 grader, mens de i vinterhalvåret ligger på omkring 15 grader. Se vejrudsigten for de nærmeste dage, og læs mere om vejret på Mallorca året rundt.

Lige nu kan afbudsrejser til Mallorca fås fra 2.212,- pr. person.
Se alle de udbudte afbudsrejser til Mallorca.