Phuket Guide: Rejseguide til Phuket.

Tropiske hvide sandstrande med krystalklart vand og svajende palmer, en smuk og frodig natur, eksotisk mad og et hektisk natteliv gør Phuket til danskernes foretrukne feriedestination i Thailand.
De største turistatraktioner på øen er: Phuket City med dens smukke gamle bydel, Dinopoark for børn i alle aldre, udforskning af Phukets jungle på elefantryg og Phuket Citys natteliv.

Fakta om Phuket

Der kræves ikke visum til Thailand ved ophold i landet på mindre end 30 dage, men dit pas skal være gyldigt minimum seks måneder efter hjemrejsedagen. Se visum­reglerne for Thailand på udenrigsministeriets hjemmeside.

Den officielle valuta er thailandske bath: 100 bath svarer til 20 kroner.

Tidsforskel: Thailand er 6 timer foran Danmark. Når Danmark har sommertid, er tidsforskellen dog kun på 5 timer. Klokken er lige nu ­ på Phuket.

Phuket er på størrelse med Bornholm og har en befolkning på ca. 325.000 indbyggere. Phuket City med 75.000 indbyggere er øens største by og hovedstad. Læs mere hos Phukets Turistbureau eller på Turen går til.

Flyvetid fra Kastrup: 10-12 timer.

Vejret i Phuket er varmt og tropisk med temperaturer omkring 30 grader hele året rundt. Fra november til april er der relativt tørt, mens perioden fra maj til oktober er regntid. Se vejrudsigten for de nærmeste dage og læs mere om vejret på Phuket året rundt.

De billigste afbudsrejser til Phuket koster sjældent mere end 4.500,- pr. person.
Brug vores søgemaskine til at få et overblik over alle udbudte afbudsrejser.