Spanien Guide: Rejseguide til Spanien.

Spanien byder på oplevelser for enhver smag: smukke sandstrande, spændende storbyer, en fantastisk natur, historiske seværdigheder, muséer i verdensklasse og et dejligt klima.
De største turistatraktioner i Spanien er: Kunstmuseet Prado i Madrid, Barcelonas gamle middelalderby med de mange smalle gyder, Paladset Alhambra i Granada, Mezquita moskéen i Cordoba Maria de la Sede katedralen i Sevilla samt Guggenheim museet i Bilbao.

Fakta om Spanien

Spanien er med i EU og der kræves ikke visum for danske statsborgere. Passet skal medbringes og være gyldigt under opholdet.

Den officielle valuta er euroen. 1 euro svarer til 7,43 kroner.

Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Spanien. Klokken er lige nu ­ i Spanien.

Spanien har omkring 46 millioner indbyggere, og med sine 504.000 km² er landet ca. 11 gange så stort som Danmark. Madrid med 3 millioner indbyggere er hovedstaden i landet. Læs mere hos Spaniens Turistbureau.

Flyvetid fra Kastrup: ca. 3 timer og 15 minutter.

Klimaet i Spanien afhænger i høj grad af, hvor i landet man opholder sig: Inde i landet er der store temperaturforskelle med meget varme somre og tilsvarende kolde vintre. Langs middelhavskysten er klimaet mildt med mere behagelige temperaturer både om sommeren og om vinteren. Middeltemperaturen i sommerhalvåret ligger på 25-30 grader, mens den i vinterhalvåret ligger på 10-15 grader. Se vejrudsigten for de nærmeste dage, og læs mere om vejret i Spanien året rundt.

Lige nu kan afbudsrejser til Spanien fås fra 2.698,- pr. person.
Se alle de udbudte afbudsrejser til Spanien.