Tenerife Guide: Rejseguide til Tenerife.

Tenerife er nok den smukkeste af de Kanariske Øer med en fantastisk natur, fine hvide sandstrande, spændende seværdigheder og 20-28 grader året rundt.
De største turistatraktioner på Tenerife er: vulkanen El Teide i midten af øen, hovedbyen Santa Cruz med museer, teatre og et flot operahus, samt Tenerifes måske bedste sandstrand kaldet Playa de Las Teresitas.

Fakta om Tenerife

Tenerife er en del af Spanien, og der kræves ikke visum for danske statsborgere. Passet skal medbringes og være gyldigt under opholdet.

Den officielle valuta er euroen. 1 euro svarer til 7,44 kroner.

Tidsforskel: Tenerife er 1 time efter Danmark. Man skal altså stille sit ur 1 time tilbage ved ankomsten. Klokken er lige nu ­ på Tenerife.

Tenerife er den største af de Kanariske Øer. Tenerife er 2.034 km² stor, svarende til ca. to tredjedele af Fyn. Øen har 900.000 indbyggere, hvoraf de 220.000 bor i den største by Santa Cruz de Tenerife. Læs mere hos De Kanariske øers Turistbureau eller på Turen går til.

Flyvetid fra Kastrup: 5 timer og 25 minutter.

Vejret på Tenerife er meget konstant og behageligt året rundt. I sommerhalvåret ligger temperaturerne på ca. 27 grader, mens middeltemperaturen i vinterhalvåret ligger på omkring 20 grader. Se vejrudsigten for de nærmeste dage, og læs mere om vejret på Tenerife året rundt.

De billigste afbudsrejser til Tenerife koster sjældent mere end 3.000,- pr. person.
Brug vores søgemaskine til at få et overblik over alle udbudte afbudsrejser.